nr.1 foodmagazine

delicious. recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
vegetarisch

aardappelchips met kaastopping & dille

aantal 12 | hapje | weekend | |
delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met kaastopping & dille.
kooktijd10 minuten
totale tijd10 minuten

ingrediënten

  • 12 lady rosetta chips rode chips
  • 100 g roomkaas of zachte geitenkaas
  • 50 ml slagroom geklopt
  • 1/2 rasp citroen biologisch
  • 1 el dille geknipt, + extra voor garnering
  • 4 radijsjes in dunne plakjes
  • olijfolie extra vierge

instructies

  • Maak een topping van roomkaas, slagroom,citroenrasp en dille. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de roomkaas, plakjes radijs en wat dille erover. Sprenkel wat extra vierge olijfolie erover.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
aardappelchips-delicious

Vijf extra receptideeën