delicious. publieksprijs 2019

delicious. publieksprijs

Nieuw dit jaar tijdens de Kookboekenweek is de delicious. publieksprijs. De delicious. redactie heeft de shortlist samengesteld: kookboeken van het afgelopen jaar die volgens ons perfect passen bij delicious. En alleen jij kunt bepalen wie de winnaar wordt. Breng dus snel je stem uit…dan maak je bovendien kans op 1 van de genomineerde boeken!

Smokey Goodness Winter

Jord Althuizen

Naast gedegen recepten en prachtig beeld brengt Jord bbq naar een next level en laat hij zien dat barbecuën ook prima buiten het zomerseizoen kan. Een fijn, ruig boek voor stoere mannen en vrouwen. Dit boek is genomineerd omdat het vernieuwend, klassiek met een twist en informatief is, en vol staat met kwaliteitsrecepten.

De bijbel van de Franse keuken

Alain Caron

Alain geeft in dit boek een geweldig overzicht van evergreens uit de Franse keuken per regio. Dit boek is genomineerd vanwege de mooie, klassieke gerechten en het feit dat het een fijn naslagwerk is. Daarnaast speelt het in op de bistronomietrend van 2018-2019.

Luilekkerland

Onno en Charlotte Kleyn

Het boek is informatief, leest als een trein en spitst zich toe op de geschiedenis van de Nederlandse keuken.

Home Sweet Home Xmas

Yvette van Boven

Yvette maakt inspirerende en maakbare recepten van topkwaliteit met een geheel eigen signatuur. Daarnaast scoort het boek hoog op sfeerfotografie.

masterclass-rutgervandenbroek

Masterclass Cakes

Rutger van den Broek

Rutgers recepten zijn 100% foolproof, maakbaar en stuk voor stuk klassiekers waarop je altijd terug kunt vallen.

Blijf op de hoogte met de delicious. nieuwsbrief

Vul een geldig e-mailadres in
Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.
Aanmelden mislukt. Probeer het nog eens.

en volg ons op