Maureen (1)

Koken in tijden van Corona

Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt in haar kookdagboek hoe ze er in tijden van Corona het beste én het lekkerste van maakt.

Lees je mee?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Dan ben je aan het juiste culi-adres. Laat je e-mailadres achter en word 2x per week geïnspireerd met recepten en foto’s om je vingers bij af te likken, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én ontvang direct onze speciale aanbiedingen.

delicious. ♥ Italië

Voorlopig zitten we nog even niet op zonnige terrassen of in sfeervolle restaurants in Italië. Maar gelukkig is Italië niet ver weg. In delicious. juni nemen we je mee naar onze favoriete culinaire vakantiebestemming.

We voeren je langs karakteristieke oma’s die ons hun pastageheimen prijsgeven. We dwalen door de straten van Rome en strijken neer bij een restaurant op een pittoresk pleintje en bestellen porchetta castelli romani. Bereid con amore, natuurlijk.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.