nr.1 foodmagazine

3x pasta carbonara met een twist

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pasta, eieren, spek en Parmezaanse kaas. Samen vormen deze ingrediënten de ultieme pastasaus: carbonara. De klassieke variant is al heerlijk, maar voeg er iets aan toe en je wordt de grootste carbonara fan. Wij geven je de 3 allerlekkerste pasta carbonara recepten met een twist om van te smullen. 

Lees hier hoe je de perfecte pasta carbonara maakt.

 

wintercarbonara met saucijs - delicious

carbonara met saucijs en spruitjes

Carbonara is zo’n lekkere snelle Italiaanse klassieker. Deze carbonara met saucijs en spruitjes heeft een lekkere winterse twist en staat in 20 minuutjes op tafel.
Fan van carbonara? Probeer ook eens deze met paddenstoelen.

>> naar recept 

 

carbonara chorizo ei - delicious

spaghetti carbonara met chorizo

Spaghetti carbonara komt oorspronkelijk uit Lazio. Daar aten houtskoolbranders het in hun pauze. Tip: voeg bij de klassieke spaghetti carbonara de eieren gelijk toe nadat de pasta is afgegoten, zo kunnen de eieren door de warmte stollen. Zin in andere pasta? Maak dan deze lintpasta met konijn

>> naar recept 

 

snelle pasta carbonara met paddenstoelen - delicious

snelle pasta carbonara met paddenstoelen

Van de klassieke spaghetti carbonara krijgen we nooit genoeg. Speciaal voor groenteliefhebbers en vegetariërs is er deze variant met paddenstoelen.
Of maak deze spaghetti carbonara met chorizo.

>> naar recept 

wintercarbonara met saucijs - delicious