De ultieme koekenpan voor de fanatieke thuiskok

We zijn de testkeuken in gedoken met de nieuwste aanwinst van WMF: de Steak Profi Koekenpan. Zoals de naam al doet vermoeden kan je in deze pan dé perfecte steak bakken, maar daar blijft het niet bij. Ook vis en groenten krijgen een perfecte garing en (daar staat de pan bekend om) heerlijk krokant korstje. 

Lees hier alles over de powerblender van WMF.

Crisiskoken

Als we iets hebben geleerd tijdens de coronacrisis, is dat er niets zo leuk is als uitgebreid koken voor jezelf of anderen. We koken niet alleen vaker, maar proberen ook meer nieuwe recepten uit. Het perfecte moment om een nieuwe pan aan te schaffen!

Kwaliteit in huis

Met de Steak Profi Koekenpan van WMF haal je kwaliteit in huis. Niet alleen het bakken van knapperige groenten, perfecte vis of een mooi stuk vlees wordt kinderspel, de pan heeft nog meer pluspunten. Zo is hij geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en zorgt de Rapid Heat Control Technology ervoor dat de pan binnen enkele seconden warm is. En nu komt het: hij warmt niet alleen snel op, maar koelt ook nog eens snel af zodra je de warmtebron lager zet. Zet het fornuis hoog of laag: de pan volgt meteen. Ideaal toch? De pan kan ook in de oven, dus perfect voor het nagaren van de steak in de oven.

Knap staaltje werk

Dankzij de ultraplatte bodem heeft de pan een optimale warmteoverdracht die egaal verdeeld is waardoor je het product van een extra knapperig korstje voorziet. De gepatenteerde Duraquarz® coating zorgt ervoor dat gerechten niet aanbakken. Ook maak je de Steak Profi Koekenpan snel en makkelijk schoon.

Adjunct-hoofdredacteur Minta Nicolaï dook zelf de keuken in om de Steak Profi Koekenpan van WMF te testen. Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk dan de video hieronder!

 

Zelf de sumakzalm met grapefruitsalade uitproberen? Het recept vind je hieronder:

sumakzalm-delicious

sumakzalm met grapefruitsalade

Met zalm kun je alle kanten op: probeer eens deze sumakzalm. De smaak van sumak is fris-zurig (bijna als citroen), maar dan nog aromatischer. Heerlijk met de citrussalade! Gek op zalm? Hier vind je nog 5 gerechten met zalm in de hoofdrol!

 >> naar recept

 

De Steak Profi  Koekenpannen van WMF zijn te koop bij verschillende verkooppunten, waaronder de Bijenkorf, Coolblue & Bol.com.

In samenwerking met WMF

Steak profi koekenpan WMF - delicious