nr.1 foodmagazine

Yvette van Boven is de winnaar van het Gouden Kookboek 2020

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yvette van Boven wint met Home Made Basics Het Gouden Kookboek 2020, de prijs voor het beste Nederlandstalige kookboek van het afgelopen jaar. In Home Made Basics vind je eenvoudig eten voor elke dag, volledig naar haar eigen smaak. Leuk om te weten: 10 jaar geleden won Yvette óók het gouden kookboek voor haar boek Home Made.

Lees hier alles over Yvette’s Home Made Basics.

Vol heerlijk, frisse, verrassende en maakbare recepten

De vakjury, bestaande uit ons voormalig hoofdredacteur Makkie Mulder, boekhandelaren Bart van Aken en Daan van der Valk, culinair publicist Jonneke de Zeeuw en ondernemer Sarriel Taus, prijst Home Made Basics vanwege de heerlijk, frisse, verrassende en maakbare recepten. Volgens de jury is dit een kookboek dat ‘Yvette op haar best uitstraalt samen met haar man Oof Verschuren. Home Made Basics is een kookboek dat van zelf koken een feestje maakt. Het is liefde voor lekker en goed eten. Dit is het kookboek dat je ook aan je kinderen wilt geven als ze het huis uitgaan. Hier wil je de dag, de maand, het hele jaar mee door.’

home made basics - delicious   

Recept: courgettebrood uit Home Made Basics

CourgetteBrood Yvette van Boven - delicious

Courgettebrood van Yvette van Boven

Yvette maakt binnen no-time dit courgettebrood, en jij straks ook!
Probeer ook haar snelle inmaakrecept: perfect voor harde groenten als radijs, wortel en komkommer.

>> naar recept 

Recept: Yvette van Boven. Beeld: Oof Verschuren. Uit: Home Made Basics. Uitgeverij: Nijgh & Van Ditmar

home made basics - delicious