5x quiches die je moet proberen

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De lekkerste quiche maak je met een zanddeegbodem. De vulling? Die is makkelijk: voeg naar smaak groenten, vlees en of vis toe, wat eieren en room, even in de oven en klaar is quiche! Naast de klassieker, quiche Lorraine, hebben wij nog 5 geweldige quiches voor je die je móet proberen!

Deze video helpt je om een vorm perfect te bekleden.

 

quiche met vijgen delicious.

quiche met rode ui, verse vijgen & ricotta

Deze quiche is zoet én ook hartig. De combinatie met rode ui, honing en tijm is heerlijk, maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de vulling.

>> naar het recept

 

quiche met gerookte forel en kerstomaatjes

Het voorjaar vraagt om lichtere gerechten. Vandaag een quiche met gerookte vis, kerstomaatjes en een frisse kruidige salade met avocado en mozzarella. Deze quiche kun je ook prima koud eten.

>> naar het recept

 

koolraap

romige koolraaptaart met specerijen

In deze quiche kun je prima restjes wintergroenten verwerken. Vervang een deel van de koolraap bijvoorbeeld door pastinaak, aardpeer of knolselderij. Ook spinazie of snijbiet zijn lekker in deze romige quiche.  

>> naar het recept

 

cantharel quiche met brie & salade met honingnoten

Een van onze favoriete recepten uit de rubriek familietijd, waarin Janneke Philippi makkelijke en verrassende weekmenu’s samenstelt. Dit canthareltaartje is een feestje om op te eten! Geen liefhebber van brie? Maak dan deze prachtige paddenstoelenstaart met prei!

>> naar het recept

 

zoete-aardappelquiche - delicious

zoete-aardappeltaart met yoghurt, parmezaan en salie

Tip uit de keuken van Janneke: variëren met deze zoete aardappeltaart? Vervang de helft van de aardappel door pompoen, wortel en/of pastinaak.

>> naar het recept

 

zoete aardappeltaart