Dit wordt jouw last minute Valentijnsmenu

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ben jij Valentijnsdag helemaal vergeten?! Of heb je even geen inspiratie? Geen zorgen. Wij helpen cupido een handje met een romantisch Valentijnsmenu voor jou en je geliefde. Met bresaolarolletjes als voorgerecht, vega ravioli als hoofdgerecht en tot slot tarte tatin met kokos en kersen. Schot in de roos als je het ons vraagt!

 

bressaolarolletjes met gerookte-knoflookcreme en pistache - delicious

bresaolarolletjes met gerookte-knoflookcrème en pistache

Met slechts zes ingrediënten en 20 minuten zet jij dit feestelijke voorgerecht zo op tafel. Vind je de knoflookcrème iets te sterk smaken, roer dan geknipte bieslook en fijngesneden kervel door de crème fraîche.
En voor daarna: ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maandzaadboter.

>> naar het recept

 

ravioli walnoot-salieboter bruine maanzaadboter - delicious

ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maanzaadboter

Gevulde pasta is een ideaal feestgerecht voor veel gasten. En deze vega variant van Janneke Phillipi is ook nog superlekker. De ravioli kun je prima een aantal weken van tevoren maken en (los) invriezen.
Nog drie heerlijke vega ravioli's.

>> naar het recept

 

tarte tatin met kersen en kokos

Nog lekkerder: bij sommige supermarkten kun je zure kersen krijgen, deze geven extra contrast aan het gerecht. Heerlijk bij de zoete karamel en het zoete ijs.

>> naar het recept

Productie: Studio Phillipi