nr.1 foodmagazine

WIN: 5x een Valentijnspakket van Crisp+€50 shoptegoed

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Valentijnsdag komt er aan: tijd om je geliefde te verrassen! Dit kun je natuurlijk doen met een handgeschreven briefje, óf met een Valentijnspakket vol zoetigheden die met liefde zijn gemaakt (denk macarons, chocoladetruffels en chocoladecroissantjes). 

Crisp

Crisp is de supermarkt-app die zonder omwegen goed en lekker eten bezorgt. De producten zijn vers, in het seizoen en goed geprijsd. Dat krijgt Crisp voor elkaar door rechtstreeks in te kopen bij kleine makers en kwekers die precies weten wat ze doen.

Win een Valentijnspakket

Crisp vindt dat puur beter is dan perfect. Want waar ‘perfect’ al snel saai en voorspelbaar is, is ‘puur’ eerlijk, spannend en echt. Dat geldt voor relaties, en wat supermarkt-app Crisp betreft ook voor eten om van te houden. Gekozen door liefhebbers, en gemaakt door mensen die we kennen. Puur. Tijd om die pure liefde te delen!

Jij maakt kans op zo’n geweldig Valentijnspakket en het enige dat je hoeft te doen is het winformulier in te vullen!

Deze actie is inmiddels verlopen!


 

Deze winactie is inmiddels verlopen. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

In samenwerking met Crisp

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

Crisp_Valentijn_delicious