nr.1 foodmagazine

WIN: 2x 2 tickets voor culi film Truffelliefde, over de passie voor de ‘zwarte diamant’

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

We tippen je graag over de allernieuwste culi films waar wij enthousiast van raken. Dit keer Truffelliefde, over de passie voor de ‘zwarte diamant’. Bij het zien van dit culinaire pareltje waan je je in de Provence en worden de allerlekkerste gerechten met truffel klaargemaakt. Het leuke is dat we ook nog eens 2x 2 kaarten mogen weggeven! 

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen!

Bekijk hier alvast de trailer:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Truffelliefde – waar álles draait om de zwarte diamant – bewonder je vanaf 30 januari in de bioscoop.

Credits
Regie: Jascha de Wilde en Ben Hendriks. Camera: Ben Hendriks. Producent: Pieter van Huystee Film & TV. In samenwerking met Mokum Filmdistributie.

Kans maken? Vul het winformulier in:


Deze winactie loopt t/m 15 januari 2020 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Truffelliefde - delicious