Jullie 8 favoriete lijstjes van het afgelopen jaar

Omdat we allemaal zo dol zijn op lijstjes, hebben wij het ultieme lijstje gemaakt: een lijstje van jullie favoriete lijstjes van 2019. 

5x de lekkerste avondmaaltijden onder 600 calorieën

De feestdagen vol heerlijke lekkernijen zijn weer achter de rug. We geven je daarom vijf heerlijke avondmaaltijden onder de 600 calorieën. Om weer even in balans te komen!

6x de lekkerste gerechten met aubergine

Aubergines zitten boordevol goeds, zijn lekker en gaan goed samen met veel verschillende ingrediënten. We geven je daarom zes overheerlijke recepten met aubergine.

aubergine parmigiana | delicious

6x ultiem comfortfood

Comfortfood: eten waar je blij van wordt. Risotto, stoofvlees, een goeie pasta, of kippensoep met pit! Verwen jezelf met één van deze heerlijke gerechten, maar met allemaal kan natuurlijk ook.

5 gerechten die ideaal zijn voor grote groepen 

Het is gezellig, je bent aan het borrelen met een groepje familie of vrienden en ineens is het etenstijd. Wat handig en lekker is om zo’n groep voor te schotelen? Wij geven je een aantal recepten!

6x heerlijk Italiaans zoet 

Laten we eerlijk zijn: er zijn weinig dingen zó lekker als Italiaanse desserts. We geven je zes overheerlijke klassiekers waar het water je spontaan van in de mond loopt.

9x de lekkerste recepten met zoete aardappel

Een van onze favorieten: zoete aardappel. Vooral bekend als bijgerecht: gevuld, gepoft of gefrituurd.  Maar je kan er zoveel meer mee! Daarom: 9x onze allerlekkerste recepten.

7x easy gerechten met maximaal 8 ingrediënten 

Geen tijd (of zin) om lang in de keuken te staan? Wij hebben de oplossing: 7x easy gerechten met maximaal 8 ingrediënten. Van sesamzalm met honing-paksoi tot panpizza. Simpel en bomvol smaak. Wat wil je nog meer?

9x supersnel Aziatisch uit een kom

Zin om je in Aziatische sferen te wanen met een dampende kom noedels of een spicy curry, maar geen tijd om uren in de keuken te staan? Maak dan snel een stop bij de toko en maak een van deze Aziatische topgerechten!

spaghetti rundvlees bier bacon - delicious