Jullie 2019-favorieten voor elke dag

Wij zijn gek op simpel & snelgerechten en jullie zo te zien ook! Dit zijn de 5 doordeweekse gerechten die jullie het afgelopen jaar het meest  hebben gemaakt. 

paddenstoelenrisotto met eend en rucola - delicious

paddenstoelenrisotto met eend en rucola

Chique én comfortabel dineren? Easy! Deze risotto heeft alles wat je nodig hebt, zeker op dagen dat het weer niet fantastisch is.
Romige paddenstoelenrisotto, perfect gebakken eend en rucola voor de pit. Allemaal binnen 30 minuten klaar! Voor een lekker frisse noot kan je nog wat sinaasappelschil over de risotto raspen.
Ook heel lekker met eend: eendenkroketjes met heerlijke mayonaise.

>> naar het recept

Couscous vegetariana - delicious

vegetarische couscous

Met deze vegetarische couscous met extra veel groenten en kikkererwten maak je je vegavrienden blij. Bij sommige gerechten heb je echt geen vlees, kip of vis nodig; deze fantastische couscous is zelfs vegan! Het is de vegan versie van couscous alla trapanese, genoemd naar de Siciliaanse havenstad Trapani, waar ze er uiteraard wél vis in doen. Je bent er bovendien in een halfuur mee klaar, dus dit kan vanavond nog op tafel!
 Toch liever de vis-versie?

>> naar het recept

Butter chicken met paksoi - delicious

butterchicken met paksoi

Butter chicken is een bekend Indiaas kipgerecht met heerlijke saus. Elke Indiase kok heeft z’n eigen recept en jij straks ook!
Met kant-en-klare boemboe zet je hem binnen een half uur op tafel. Kun je geen kipgehakt vinden? Neem dan 300 g kipfilet, snijd in stukken en maal met behulp van de pulseknop van de de keukenmachine fijn tot gehakt. Voeg aan het gehakt nog wat fijngesneden munt of koriander toe.
We gokken dat hier ook veel lekkers voor je tussen zit: 14x recepten om verrukkelijk Indiaas te koken!

>> naar het recept 

pastinaakstamppot wildgehaktballetjes stroopjus salie - delicious

stamppot van pastinaak met wildgehaktballetjes

Heerlijk romige pastinaakstamppot met stroopjus en krokante salie. Klinkt als een heleboel werk, maar deze topper staat in een half uur op tafel. Wedden dat je nog een keer opschept?
Nog pastinaak over? Haal wat bataten en geitenkaas en maak deze heerlijke bataat-pastinaaksalade.

>> naar het recept

boerderijkip met garnalen - delicious

kip met garnalen en citroen-basilicumsaus

Eenvoud kan zo heerlijk zijn. Met een paar simpele ingrediënten maak je dit mooie kipgerecht. De superlekkere saus smaakt ook heel goed met pasta.
Op zoek naar meer kipinspiratie? Probeer deze soul bowl met pittige kip!

>> naar het recept

paddenstoelenrisotto met eend en rucola - delicious