nr.1 foodmagazine

De 6 beste nagerechten van 2019

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

We hebben jullie favoriete zoete recepten van het afgelopen jaar op een rijtje gezet. De conclusie? Jullie zijn gék op Italiaans zoet: van tiramisu, tot amaretti en mascarponemousse. Zit jouw favoriet er tussen? 

tiramisutaart-delicious

tiramisutaart

De bodem van deze taart krijgt een subtiele koffiesmaak door de gebruikte gemalen koffie. No waste dus!

>> naar het recept

chocoladetaart met peer en hazelnoten

Deze heerlijke taart vol noten en chocolade is afkomstig van het Italiaanse eiland Capri. Laten we eerlijk zijn, er zijn weinig dingen zó lekker als Italiaanse desserts. Extra fijn: de taart is glutenvrij!

>> naar het recept

mascarponetaart-deliciousmagazine

ricotta-mascarponetaart met amaretti en limoncello

Romig en fris, decadent en easy. Deze zuiveltaart met amaretti en limoncello is minder zoet dan normaal, fijn voor iedereen die niet van té zoet houdt! Ook lekker: pistachenotentaart met limoncellocrème

>> naar het recept

citroen-mascarponemousse met amaretticrunch

Janneke’s mascarponemousse met amaretticrunch en citroen is fris en tegelijkertijd heerlijk romig. 

>> naar het recept

omgekeerde banaan-karameltaart - delicious

omgekeerde banaan-karameltaart

Voor deze onweerstaanbare banaan-karameltaart grijpen we niet naar de glanzende witte suikerkristallen, maar gebruiken we kokosbloesemsuiker en banaan. De banaan prijkt niet alleen óp de taart, maar we kloppen ook banaan door het beslag. Niet minder calorierijk, maar dit zoet bevat wel meer voedingsstoffen. Bonus: de bijzondere, eigen smaak. 
Op zoek naar meer recepten zonder witte suiker? Hier vind je een raw cheesecake met abrikozen.

>> naar het recept

citroen-maanzaadcake | delicious

citroen-maanzaadcake met roomkaasglazuur

Rutger bakt voor delicious. een citroen-maanzaadcake met roomkaasglazuur. Rutger, de allereerste winnaar van Heel Holland Bakt: ‘Maanzaad geeft deze frisse citroencake een verrassend lekkere twist! Bij ons zie je maanzaad vooral op broodjes, niet in gebak. Maar in Duitsland, Polen en Hongarije krijgen ze er geen genoeg van. Daar wordt het ingezet als taartvulling, voor plaatkoeken, in strudels en om koekjes mee te vullen.’

>> naar het recept

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

tiramisutaart-delicious