WIN 3x het kookboek Vers Uit De Oven, vól verrassende ovenrecepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ajda Mehmet, Amsterdamse foodstylist en receptenschrijver, komt oorspronkelijk uit Londen en heeft Turks-Cypriotische roots. Dat proef je in haar heerlijke keuken én in haar nieuwe boek, waarin mediterrane smaakmakers een glansrol hebben.

Van haar nieuwe boek Vers Uit De Oven mogen wij 3 exemplaren weggeven!

De oven is voor Ajda een magisch apparaat. Wat je er ook in stopt, er komt iets totaal anders uit, lekker geroosterd en vol smaak. De oven is bij uitstek geschikt om tal van gerechten in te bereiden. Met simpele tips & tricks leert dit boek je hoe je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je oven en geeft je een verzameling succesgerechten die je keer op keer wil maken.

Romige polenta met Parmezaanse kaas, geroosterde pompoen en paddenstoelen-Uit de Oven-delicious   Stoofschotel met ossenstaart en knolselderij-Uit de Oven-delicious

Met verrassende recepten voor snelle en makkelijke doordeweekse maaltijden, wat meer uitgebreide gerechten, en gerechten waarin groente de hoofdrol heeft, want daar is Ajda dol op: ‘Ik eet voornamelijk vegetarisch en ik ben er dol op dat de oven groenten kan transformeren tot iets totaal anders. Tomaten die niet zo lekker zijn, worden ineens intens zoet als je ze roostert, bloemkool wordt notig en rokerig en aubergine karamelliseer ik graag. Groente wordt gewoon veel spannender als je de oven zijn werk laat doen.’

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier invullen:


Deze winactie loopt t/m 29 januari 2020 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

Vers uit de oven_ajda_delicious