nr.1 foodmagazine

Cadeau inspiratie: mooi linnen keukenschort voor onder de boom

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ben jij nog op zoek naar een mooi culinair cadeau voor onder de kerstboom? Wij zijn fan van de prachtige schorten van Casa Comodo! Wie wil dat niet?

Onmisbaar in de keuken

Een goed schort is onmisbaar als je gek bent op koken. De ruwlinnen schorten van Casa Comodo zijn perfect voor in de keuken: het linnen geeft niet alleen een stoere look, maar het is ook een sterke, duurzame stof waar je lang plezier van hebt. Alle keukenschorten hebben aan de voorkant twee grote zakken, waar je snel een spatel of pannenlap in kan steken!

Leek, honey en mustard

Het enige probleem? Een kleur kiezen is ontzettend lastig want ze hebben er zoveel: van ingetogen tinten zoals lichtgrijs tot heel kleurrijk roze, geel en groen. Ook leuk: ze hebben bijpassende keukennamen: leek, olive green, honey en mustard.

Beeld: Casa Comodo

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

merijn ontdekt uien - delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!