nr.1 foodmagazine

delicious. deelt uit: 3x dagcursus bij Bakery Institute

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De feestmaand is officieel begonnen en dus deelt delicious. uit! We zijn allemaal gek op cadeaus maar weggeven is nou eenmaal nóg leuker dan zelf houden. Maak deze week kans op een dagcursus t.w.v. €195 bij Bakery Institute in de voormalige fabriek van Verkade.

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is deze week (13 – 20 december) het winformulier invullen. Wees er snel bij, want de actieperiode is kort! 

Bakery Institute

Bakery Institute zit op een prachtlocatie: in de voormalige chocolade-, koek- en beschuitfabriek van Verkade in Zaandam. In deze geweldige, industriële omgeving volgen professionals én enthousiaste thuisbakkers een bakopleiding of workshop. In de lessen wordt gewerkt met authentieke processen, grondstoffen van goede kwaliteit, en worden de basiskennis en -technieken van het prachtige vak van patissier en boulanger op de juiste manier aangeleerd.

bakery institute - delicious (1)

Dagcursus

Bij dagcursussen van Bakery Institute staat een specifiek product of bepaalde techniek centraal, zoals bakken met chocolade, macarons, stapeltaarten of schuim. Het gehele aanbod aan cursussen vind je hier. De lessen worden verzorgd door gedreven docenten die expert zijn in hun vakgebied. De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Maak kans!

Wil jij kans maken op deze prijs en zo’n fantastische cursus naar keuze volgen bij Bakery Institute? Je hoeft alleen maar het onderstaande winformulier in te vullen!

Deze winactie is inmiddels verlopen. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

Beeld: Bakery Institute

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

bakery institute - delicious