van mousse tot fondue: 9x chocolade-desserts

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Voor een dessert kunnen wij altijd nog een gaatje vinden. En zeker een dessert met chocolade! Want laten we eerlijk zijn, chocolade maakt alles nog net een beetje beter. Dus voor alle chocoladeliefhebbers: 9 van onze favorieten. 

Chocolade -hazelnoottaart-delicious

chocolade-hazelnoottaart

Deze chocolade-hazelnoottaart is alles wat je nodig hebt. Wij als echte bakfanaten houden wel van een chocoladetaartje op z’n tijd. Combineer dat met hazelnoten en we zijn om. Onderstaand recept voor chocolade-hazelnoottaart komt uit delicious. hét kookboek.

>> naar het recept

witte-chocolademousse kletskoppen frambozen - delicious

witte-chocolademousse met frambozen en sesam-anijskletskoppen

Een luchtige zoete mousse, friszure frambozen en zelfgemaakte knapperige kletskoppen. Wat wil je nog meer?
Verzorg jij meerdere avonden het dessert? Maak dan ook deze cranberry-meringuetaartjes met chocoladesorbet.

>> naar het recept

chocoladetaart met peer en hazelnoten

Deze heerlijke taart vol noten en chocolade is afkomstig van het Italiaanse eiland Capri. Laten we eerlijk zijn, er zijn weinig dingen zó lekker als Italiaanse desserts. Extra fijn: de taart is glutenvrij!

>> naar het recept

ruige chocoladefondue delicious.

drie kleuren chocoladefondue

Succes gegarandeerd met deze drie kleuren chocoladefondue. De witte chocofondue krijgt een extra kick door een scheutje sinaasappellikeur. De melk variant geef je een twist door een vleugje kaneel en de pure chocoladefondue maak je lekker kruidig door een snufje kruidnagel.

>> naar het recept

sticky fudge abrikoos en amandel | delicious

abrikoos-amandel-chocolade fudge

Deze sticky abrikoos-amandel-chocolade fudge zit vól goeds: gedroogd fruit, verse dadels, amandelspread en rauwe cacao. Proef de smaken van dit andere zoet maar eens. Lekker voor bij de koffie of als feestelijk dessert!

>> naar het recept

pure-chocolade-ijs

Niets gaat boven zelfgedraaid ijs! Met goede basisingrediënten maak je verrukkelijk chocolade-ijs. Wij delen twee variaties met chocolade-ijs: een met koffie en de andere met chocolate chip cookies. Een ijskoud kunstje!

>> naar het recept 

chocolade-kokosmuffins delicious.

chocolade-kokosmuffins

Met muffins kun je eindeloos variëren. Niet zo gek dat ze inmiddels horen bij de grote klassiekers van de internationale patisserie. Waarom de combinatie van chocolade en kokos zo onweerstaanbaar is, hoeven we je niet uit te leggen. Gewoon maken!
Probeer ook onze spicy wortelmuffins met hazelnoten.

>> naar het recept

kersen-chocoladecrèmetaart

Deze kersen-chocoladecrèmetaart kost even wat moeite, maar je geduld wordt rijkelijk beloond. En je laat een diepe indruk achter bij vrienden en familie. De kersen-chocoladecrèmetaart smaakt niet alleen hemels, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Een showstopper van formaat! 

>> naar het recept 

luchtige chocomousse

Oh, chocomousse! Je mag ons er áltijd voor wakker maken. Vooral als ‘ie zelfgemaakt is. Bekijk de video en ontdek hoe je de mousse superluchtig en tegelijkertijd romig krijgt.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

>> naar het recept