nr.1 foodmagazine

WIN: 5x BK Pure Steel pan

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een pan voor het leven, dat wil je. En het liefst één die alles kan. De BK Pure Steel kan op het fornuis én in de oven. Hoe vaker in gebruik, hoe beter hij wordt. Klinkt goed toch? Het goede nieuws is dat wij 5 van deze prachtpannen mogen weggegeven. 

BK Pure Steel pannen hebben alles mee. Dichtschroeien van vlees gaat moeiteloos en razendsnel net als vis en eieren bakken. Als je de pan elke dag gebruikt, verkleurt de bodem en krijgt hij een patinalaag. Hoe donkerder de pan, hoe beter de patinalaag én de antiaanbak-eigenschappen. Een natuurlijk proces dat de pan onverwoestbaar maakt. De BK Pure Steel pan is geschikt voor alle warmtebronnen en je maakt ’m snel en makkelijk schoon.

Doe mee & maak kans op een prachtige BK Pure Steel pan!

Kun je ook niet wachten om aan de slag te gaan met de pannen van BK? Wij mogen 5 pannen weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Zo gepiept! Niet gewonnen? Niet getreurd: Dan geven we je alsnog 20% korting op BK Pure Steel pannen. Bij gebruik van de code delicious2019 op www.bk.nl ontvang je 20% korting op BK Pure Steel pannen en krijg je een BK Mrs. Gripper siliconen pincet cadeau. De code is geldig t/m 31 januari 2020.


 

Deze winactie loopt t/m 27 december 2019 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

In Samenwerking met BK.

BK pure steel pan picanha - delicious