nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: LAST MINUTE

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heb jij op het laatste moment nog inspiratie nodig voor een makkelijk en lekker kerstdiner? Dit supersnelle kerstmenu van Janneke Phillipi is het antwoord! Happy X-mas cooking! 

Nog meer van die easy kerstrecepten vind je in ons kerstmenu makkelijk klassiek.

Voorgerecht

bressaolarolletjes met gerookte-knoflookcreme en pistache - delicious

bresaolarolletjes met gerookte-knoflookcrème en pistache

Met slechts zes ingrediënten en 20 minuten zet jij dit feestelijke voorgerecht zo op tafel. Vind je de knoflookcrème iets te sterk smaken, roer dan geknipte bieslook en fijngesneden kervel door de crème fraîche.
En voor daarna: ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maandzaadboter.

>> naar het recept 

Hoofdgerecht

hollandse mul met dragonspekjes en rode tijm-aardappeltjes - delicious

Hollandse mul met dragonspekjes en rode tijm-aardappeltjes

Superlekker, feestelijk en simpel. De oven doet het meeste werk. In plaats van mulfilets zijn verse makreelfilets ook heerlijk. Je herkent ze aan de zebrastrepen op de huid.
En toe: tarte tatin met kersen en kokos.

>> naar het recept 

Nagerecht

lambrusco-zablagione met kardemom en blauw fruit - delicious

lambrusco-zabaglione met kardemom en blauw fruit

Binnen een kwartier zet je iets op tafel om je vingers bij af te likken. Extra lekker: schep nog een bol notenroomijs of vanilleroomijs bij de zabaglione.

>> naar het recept

hollandse mul met dragonspekjes en rode tijm-aardappeltjes - delicious