nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: EASY VEGA

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heerlijk eten met een grote groep hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit no-fuss vegetarische menu van Janneke Philippi is niet alleen superlekker, maar alle recepten hebben ook een bijzondere twist!

Is het bij jou thuis twee avonden feest? We hebben nog een vega kerstmenu!

Voorgerecht

bietenburgertjes met truffelsaus - delicious

bietenburgertjes met truffelsaus

Met deze feestelijke bietenburgers zal niemand aan tafel die hamburger missen! Maak je burger vegan door kokosyoghurt, vegan mayo en een écht vegan broodje te gebruiken.
Nog zo'n feestelijk vega voorgerecht: witlof met romescosaus en geroosterde hazelnoot.

>> naar het recept 

Hoofdgerecht

ravioli walnoot-salieboter bruine maanzaadboter - delicious

ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maanzaadboter

Gevulde pasta is een ideaal feestgerecht voor veel gasten. En deze vega variant van Janneke Phillipi is ook nog superlekker. De ravioli kun je prima een aantal weken van tevoren maken en (los) invriezen.
Nog drie heerlijke vega ravioli's.

>> naar het recept

Nagerecht

tarte tatin met kersen en kokos

Nog lekkerder: bij sommige supermarkten kun je zure kersen krijgen, deze geven extra contrast aan het gerecht. Heerlijk bij de zoete karamel en het zoete ijs.

>> naar het recept

bietenburgertjes met truffelsaus - delicious