nr.1 foodmagazine

WIN: 5x Uit de oven van Diana Henry voor geweldige ovenrecepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De Engelse Diana Henry schreef meer dan 10 kookboeken over verschillende onderwerpen. Van inmaken en de Midden-Oosterse keuken tot een boek over kip.

Wat al haar recepten gemeen hebben, is dat ze altijd nét even wat bijzonders hebben, maakbaar en heel lekker zijn! Of het nu gaat om saucijsjes van de plaat, feestelijk vlees, stevige groenten of een lekker zoete toet, kookboekauteur Diana Henry zet graag haar oven aan. Uit haar nieuwe boek, Uit de oven, proeven we rijstpudding met kweepeergelei & bramen. Supersimpel en héél lekker.

Rijstpudding met kweeperengelei & bramen - delicious

rijstpudding uit de oven met kweepeergelei & bramen

Diana: ‘Het duurde jaren voor ik echt goed rijstpudding kon maken. Ik probeerde hem steeds te snel te bakken. De goudbruine korst en de dikke, romige rijstkorrels zijn het heerlijke resultaat van langzame garing in de oven’.
Ook heel lekker uit de oven: appeltaartjes met sauternes-stroop.

>> naar het recept

Doe mee & maak kans op Uit de oven!

Wil jij ook graag aan de slag met de recepten uit de oven van Diana Henry? Wij mogen 5 exemplaren weggeven en het enige dat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Zo gepiept! Niet gewonnen? Het boek is vanaf op 12 november te koop voor 24,99 euro.


Uit de oven - Diana Henry - delicious

Titel: Uit de oven
Auteur: Diana Henry
Prijs: 24,99 euro
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
ISBN: 9789021574257

Deze winactie loopt t/m 22 november 2019 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. 

Recepten: Diana Henry. Fotografie: Laura Edwards

Rijstpudding met kweeperengelei & bramen - delicious