nr.1 foodmagazine

WIN: 3x het waanzinnige boek TLV, de culinaire stadsgids van Jigal Krant

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Journalist en kookboekschrijver Jigal Krant schreef eerder een kookboek over Tel Aviv, dat prompt kookboek van het jaar 2018 werd. TLV, de culinaire stadsgids is het vervolg: een inspirerend boek dat je meeneemt naar Jigals geheime adressen en persoonlijke favorieten in Tel Aviv. Het leuk aan TLV: het is een culinaire stadsgids, leesboek en kookboek in één. 

In korte tijd heeft de horeca van Tel Aviv een totaal eigen smoel ontwikkeld. Een hele prestatie, want de bloeiende restaurantscene van vandaag is in amper twee decennia vanuit het niets verrezen. Je zou kunnen zeggen dat Jigal de keuken van Tel Aviv naar Nederland bracht en nu brengt hij de Nederlander naar Tel Aviv. In TLV, de culinaire reisgids neemt hij je op sleeptouw door de stad. Een vakantie in Tel Aviv valt sowieso nooit tegen, maar met Jigal als gepassioneerde en humoristische gids ben je helemaal verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

TLV_deliciousmagazine

De wervelende keuken van Tel Aviv

Jigal: “De moderne Israëlische cuisine kenmerkt zich in de eerste plaats door haar voorliefde voor groente, liefst met veel vuur en hitte bereid. Snuf zout en peper en een royale scheut techina erbij en je smaakpapillen weten niet wat ze meemaken. Je eet nergens beter dan in Tel Aviv.” Kun je niet wachten om de keuken van Tel Aviv te ontdekken? Dan heb je geluk: we mogen drie exemplaren van Jigals kookboek weggeven. Aanschaffen kan natuurlijk ook, je koopt het boek voor €20 in de boekhandel of online.  TLV verschijnt op 22 oktober 2019.

Doe nu mee & maak kans: 

 

 

Deze winactie is afgelopen. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. 

Tekst: Jigal Krant. Fotografie: Thomas Schlijper, Vincent van den Hoogen. 

TLV_deliciousmagazine