NU in de winkel: delicious. ‘proef de nazomer’

We zomeren na in dit septembernummer van delicious. Dat doen we met de wereldgerechten van Janneke Philippi, vegetarische gerechten uit het nieuwste boek ‘VEG’ van Jamie Oliver, dumplings & buns van Jennifer Joyce en het lekkerste zoet…maar dan ondersteboven. Inclusief uitgebreid Azië-dossier! 

Alvast een preview: 

Lees verder in het nieuwe nummer:

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel én in onze webshop.

>> Be a better asian cook: Japans-Chinese snijkunst, 8 top woktips, lekker op stoom, easy stap voor stap dumplings & buns maken, de kick van Aziatische sauzen en meer. 
>> Column Joris Bijdendijk:
Joris brengt een ode aan bonen en geeft en passant ook nog een tof familierecept voor tuinbonen.
>> Lekker VEG! Jamie gooit het over een andere boeg in zijn nieuwe boek en gaat vega. Hij serveert verrukkelijke cottage pie uit de moestuin, vult aubergines en nog veel meer.
>> Simpel & snel: Janneke zomert na met wereldgerechten. Van easy Franse coq-au-vin tot oosterse zoetzure biefstuk met mango & paksoi.
>> delicious. hotspots: Maartje Diepstraten van Bartsboekje.com geeft je de vier favoriete hotspots van de 4 leukste Belgische steden maar zoekt het ook dichter bij huis, in Den Haag. Ontdek de leukste koffie hotspots (natuurlijk met taart!).

cover-delicious-nr9