nr.1 foodmagazine

Dol op Indonesisch koken? Doe dan mee en WIN het boek Indorock

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Culinair schrijver & foodstylist Vanja van der Leeden ging op zoek naar haar Indonesische roots. Met haar man – fotograaf Remko Kraaijeveld – en hun twee kinderen maakte ze een prachtige reis naar Indonesië. Het resultaat? Het geweldige kookboek ‘Indorock’.

Lees ook: 20x de lekkerste smaakmakers uit de Aziatische keuken.

Indorock neemt je mee naar culinaire Indonesische tradities, maar voorál naar nieuwe, moderne gerechten. En die smaken spannend, explosief en bijzonder. Vanja laat met haar boek zien dat de Indo-keuken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Natuurlijk: je moet wel even naar de toko om de juiste ingrediënten te halen, maar het koken zelf valt hartstikke mee.

Spannend, explosief & bijzonder

Indorock neemt je mee naar culinaire Indonesische tradities, maar voorál naar nieuwe, moderne gerechten. En die smaken spannend, explosief en bijzonder. Vanja laat met haar boek zien dat de Indo-keuken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Natuurlijk: je moet wel even naar de toko om de juiste ingrediënten te halen, maar het koken zelf valt hartstikke mee. Dit is hét kookboek voor wie echt goed Indonesisch wil leren koken. Wat dacht je van soto betawi met empal & geroosterde cherrytomaatjes? Of geroosterde spitskool met pecelsaus van cashew en sambal matah? In ons nieuwe nummer (delicious. nummer 9) mochten we al 5 verrukkelijke recepten delen.

Indorock (€34,99)  is vanaf 17 september verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com.

Goed nieuws: je kunt het boek ook winnen! Wij mogen 3 exemplaren weggeven. Doe nu mee & maak kans:

 


 

Deze winactie loopt t/m 26 september 2019 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. 

Bron: Indorock. Fotografie: Remko Kraaijeveld m.m.v. Marjoke de Heer (servies)

Indorock-deliciousmagazine