nr.1 foodmagazine

Janneke Philippi neemt de keuken van Tapijn over

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zaterdag 24 augustus – tijdens het Preuvenemint – is er een bijzondere samenwerking tussen Brasserie Tapijn en onze eigen delicious. friend Janneke Philippi. Janneke neemt van 18.00 tot 20.00 uur de Preuvenemint-keuken over en bemant die avond de keuken met varianten zoals we van haar gewend zijn: simpel, met een bijzondere twist en vooral héél lekker.

Het Preuvenemint is het grootste culinaire openlucht festival van de Benelux en vindt dit jaar voor de 38ste keer plaats op ’t Vrijthof in Maastricht. De opbrengst van het event wordt elk jaar geschonken aan een goed doel. Dit jaar aan de stichting Stille Armen.

Brasserie Tapijn is gelegen op de voormalige militaire Tapijnkazerne in het stadspark in het centrum van Maastricht. Tapijn is van donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus met een opvallende legerstand op het Preuvenemint aanwezig. Met flammkuchen met grotchampignons, pulled pork van Limburgs varken en paella als ‘hepke veur un lepke’.

    

Beeld: Gerlach Delissen

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!