5x de lekkerste vega ravioli’s

Wat eten we vandaag? Een van deze verrukkelijke ravioli’s. Mag jij kiezen welke: ga je voor de quadroni met burrata en boerenkoolpesto, de ravioli van tuinbonen en buffelmozzarella of toch de variant met pompoen en amaretti? 

Maak ook zeker deze 5 heerlijke hoofdgerechten met pesto.

5x de lekkerste ravioli’s

quadroni met burrata en boerenkoolpesto
Quadroni is een soort ravioli. Vul vierkante pastavellen met burrata en fijngesneden boerenkool en geef er zelfgemaakte pesto bij van babyboerenkool, walnoten, pijnboompitten, knoflook en geraspte parmezaan. Perfect voor een diner in Italiaanse stijl!Zin in traditionele boerenkool? Maak dan deze gegrilde rookworst met boerenkool.
naar recept
quadroni met burrata en boerenkool | delicious
ravioli met ricotta en aubergine
Deze royale vegetarische ravioli is perfect voor de hele familie. Voeg voor wat pit gemalen chilipeper toe aan de raviolivulling.
Probeer ook eens cannelloni met geroosterde pompoen & gorgonzola.
naar recept
ravioli met pompoen en amaretti
Zelf ravioli maken is voor ons lekker ontspannen. Pastadeeg kneden, pastavellen langzaam door de pastamachine halen en daarna met veel precisie de verrukkelijke pompoen-amarettivulling over de vellen verdelen. De pasta dichtvouwen, op maat snijden, kort koken en dan: genieten! Van een bord vol ravioli met heerlijke saliebotersaus.
naar recept
ravioloi met pompoen-delicious
ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maanzaadboter
Gevulde pasta is een ideaal feestgerecht voor veel gasten. En deze vega variant van Janneke Phillipi is ook nog superlekker. De ravioli kun je prima een aantal weken van tevoren maken en (los) invriezen.
Nog drie heerlijke vega ravioli's.
naar recept
ravioli walnoot-salieboter bruine maanzaadboter - delicious
ravioli van tuinbonen en buffelmozzarella
Om alvast (of nog meer) in de Italiaanse sfeer te komen, een recept van de chef-kok van Il Matarello, Dheeresh Strohmenger. Deze ravioli met tuinbonen en buffelmozzarella is een favoriet lentegerecht van Dheeresh: ‘Tuinbonen zijn onlosmakelijk met de lente verbonden. Zelfs rauw vind ik tuinbonen heerlijk. Ik eet ze graag naast een glas wijn en mooi stukje pecorino.’ Nou…in deze ravioli misstaan ze ook echt niet. Bon appetit!
naar recept
ravioli-delicious
ravioli walnoot-salieboter bruine maanzaadboter - delicious