WIN: 3x een uitgebreid Brandt & Levie worstabonnement

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Zo leuk: Brandt & Levie worstmakers (je kent Samuel Levie ook al als delicious. friend) bundelen de krachten met hun leermeester & Italiaanse slager Dario Cecchini. En dat is niet de minste: Dario is één van de beroemdste slagers ter wereld. Leuk: wij mogen 3x een worstabonnement weggeven, met daarin sowieso de gloednieuwe Dario Cecchini worst. Lees snel verder!

Lees ook: Joris Bijdendijk willen met ‘Low Food’ de Nederlandse eetcultuur boosten.

Vanwaar deze match met Cecchini, zul je je wellicht afvragen? Beide slagers werken volgens hetzelfde ‘van-kop-tot-kont’ principe. Dario werkt in Panzano, Chianti, Italië, als dierenarts met veel respect voor het dier. Worstmakers Brandt & Levie delen deze principes. Daarom sloegen ze de handen ineen en lanceren ze een bijzondere droge worst met Toscaanse wilde venkel. En dat is niet alles: het trio kondigt ook een exclusief diner aan. Wij kunnen niet wachten!

Slagersfamilie

Dario Cecchini heb je misschien al voorbij zien komen in de Netflix serie Chef’s Table. Al acht generaties lang heeft de familie Cecchini een slagerij in het kleine Toscaanse dorp Panzano (Chinati). Dario: “Dieren moeten 4 dingen hebben: een goed leven, een goede dood, een goede slager en een goede kok.”, aldus Dario. Samuel en Jiri van Brandt & Levie gingen op reis naar Italië waar ze de fijne kneepjes van het slagersvak en het worst maken wilden leren. Hier kwamen ze in contact met Dario. De kiem voor deze prachtige samenwerking werd gelegd! 

Over Brandt & Levie

Jiri, Geert en Samuel zijn drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden ze het vak van worstmaker en begonnen ze hun eigen worstenmakerij, waar ze de lekkerste worst maken van goed gehouden varken.

Droge worst met venkelpollen uit Chianti

Fan van de worsten van Brandt & Levie? Dan wil je zéker deze nieuwe droge worst proberen. De worst wordt gemaakt van Brandt & Levie’s eigen varkens en Dario’s geliefde wilde venkelpollen uit Chianti. Je koopt de worst online of bij één van de verkooppunten van Brandt & Levie.

Worstabonnement

Sinds 2017 biedt Brandt & Levie ook een worstabonnement aan. Superhandig, want zo ben je altijd verzekerd van goed vlees, van Nederlandse varkens, bij de borrel! Hoe zo’n worst abbo werkt? Je sluit een abonnement af en ontvangt ééns per twee maanden een pakket vol verse & droge worst. De inhoud blijft een verrassing, want die is elke maand weer anders. Deze keer heeft het worstmerk het pakket samengesteld met hun leermeester Dario Cecchini. Dat betekent: een pakket compleet in Toscaans thema, met daarin Dario’s geliefde wilde venkel centraal. En jij kunt een pakket winnen! We verklappen de inhoud nog niet helemaal, maar verwacht in ieder geval 7 verschillende, fantastische worsten, met sowieso de Dario Cecchini worst, een verse worst met kalamata olijven en gesneden porchetta. O la la!

Let op: we maken de winnaars op maandag 3 juni bekend (je ontvangt een e-mail van ons). Het worstpakket wordt op woensdag 5 juni tussen 10.00 en 22.00u geleverd. 

worstabonnement-deliciousmagazine

Kans maken? Doe nu mee & win:


Deze winactie loopt t/m 3 juni 2019 12:00 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail.

BRON BRANDT & LEVIE

worstabonnement-deliciousmagazine