Grotere groep te eten? Deze 5 gerechten zijn dan ideaal

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het is gezellig, je bent aan het borrelen met een groepje familie of vrienden en ineens is het etenstijd. Wat handig en lekker is om zo’n groep voor te schotelen? Wij geven je een aantal recepten! 

Let op: de recepten allemaal in principe bedoeld voor 4 (en soms 6) personen. Gelukkig kun je ze verdubbelen!

Smokey soft taco’s 

Een grote schaal met taco’s is áltijd goed. Bovendien zijn ze perfect om aan een groep te serveren. Deze smokey soft taco’s vul je met een mix van tomaten, ui, paprika, gehakt & pittige chipotlesaus.

smokey soft tacos | delicious

Kisir

Deze kisir  op basis van fijne bulgur, kikkererwten en een hoop verse kruiden is ideaal om te maken voor een groep. Extra fijn: hij hoeft niet eens warm te zijn bij het serveren.
kisir-rijstsalade-delicious

Captains dinner met pittige eieren

Bij deze vega versie van een captains dinner eten we pittige eieren. Een vullend gerecht bomvol smaak. Lekker met een grote salade erbij.

captain's dinner met pittige eieren

Zoete aardappeltaart met yoghurt & salie

Een hartige taart is ideaal als er onverwacht extra vrienden of familieleden aanschuiven. Het kost even 20 minuten om ‘m voor te bereiden, maar zodra de taart in de oven staat, heb je er geen omkijken meer naar.

zoete-aardappelquiche - delicious

Spaghetti met bier & bacon

Spaghetti met bier en langzaam uitgebakken bacon, flink veel knoflook en tijm en gulle scheut worcestersaus. Bijna iedereen in dol op spaghetti en geloof ons; vooral op déze variant! En een grote pan pasta is tenslotte zo gemaakt.

spaghetti met bier en bacon | delicious

 

 

 

 

 

 

 

kisir-rijstsalade-delicious