nr.1 foodmagazine

5x verrukkelijk koninklijk zoet

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Onze receptenschrijvers vragen om oranjetaart én koek is vragen om het allerlekkerste delicious. zoet! Merinquetaart met sinaasappelcrème, oranje kruidkoek  of ga je voor de Maastrichtse misérable? Pak dit jaar extra feestelijk uit want niets is zo leuk als royaal uitdelen!

Klik op de afbeelding voor het recept. 

1. Kruidige oranjekoek met een vulling van sinaasappel

Simpel & snel gemaakt:, deze kruidige oranjekoek met een vulling van amandelspijs en sinaasappel, versierd met feestelijk oranjeglazuur.

oranjekoek - delicious

2. Sinaasappelcake met jeneverfrosting

Of je op koopjesjacht gaat of de regen vermijdt en binnen blijft, deze sinaasappelcake met jeneverfrosting van delicious.friend Kirsten is altijd goed.

oranjecake-deliciousmagazine

3. Meringuetaart met sinaasappelcrème & gekonfijte sinaasappel

Pak uit met deze feestelijke meringuetaart. Het schuim is heerlijk krokant en de mascarponecrème is lekker romig. Voeg als finishing touch stroperige sinaasappels en crunchy amandelen toe.

meringuetaart-sinaasappel-deliciousmagazine

4. Sinaasappelmisérable

Misérable met sinaasappelcrème is hét feestgebak in en rond Maastricht! 2 lagen luchtig amandelbiscuit met daartussen dikke sinaasappelcrème au beurre. Romig en fris tegelijk, kortom verrukkelijk!

sinaasappelmisérable-sinaasappeltaart-deliciousmagazine

5. Oranje wafels met sabayon & oranjebitter

Het is bijna weer zover: Koningsdag! Of je nu een rondje vrijmarkt gaat doen, naar een festival gaat of lekker binnen blijft; deze oranje wafels met sabayon en oranjebitter zijn altijd leuk om te maken.

oranje wafels oranje bitter - delicious

sinaasappelmisérable-sinaasappeltaart-deliciousmagazine