nr.1 foodmagazine

Bubbelliefhebbers opgelet: WIN 10x Freixenet Cava-pakket

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat ons betreft is er altijd wel een reden voor een feestje, en daarmee een reden om een fles bubbels open te trekken. Wij gaan regelmatig voor cava: feestelijk, vaak van goede kwaliteit en nog hartstikke betaalbaar ook.

En, komt dat even goed uit: het paasweekend komt er al bijna aan. Ofwel: hét moment om een goede fles op tafel te zetten. Ook fijn: cava past door z’n neutraliserende effect bij veel gerechten. Een slok cava maakt je smaakpapillen als het ware klaar voor de volgende hap. Goed om te weten!

Deze 7 dingen wist je vast nog niet over Cava.

WIN een Freixenet cava-pakket (en je hebt ‘m nog vóór Pasen in huis)

Goed nieuws: Freixenet deelt uit en wij mogen van dé Spaanse cavaproducent 10x een cava-pakket weggeven. Wat je precies wint? Een fles Freixenet Cordon Negro cava (zie hieronder), 2 Freixenet glazen en een flesstopper, ter waarde van ongeveer €25. Dát wordt een goed paasweekend!

050419_Freixenet_Pasen_FB[1]

Een van de grootste Spaanse cavaproducenten
Freixenet is een van de grootste Spaanse cavaproducenten – een Spaanse mousserende wijn. De cava’s worden vooral gemaakt uit macabeo-, parellada-, xarel-lo- en ook chardonnaydruiven. Freixenet is gevestigd in Sant Sadurní d’Anoia in Catalonië.

Kans maken op dit heerlijke Cava-pakket? Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier invullen! 


Deze winactie is afgelopen. 

050419_Freixenet_Pasen_FB[1]