nr.1 foodmagazine

WIN: het heerlijke boek ‘Salade’ van Janneke Philippi

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een boek bomvol lekkere en uitgebreide salades, maar ook van alles om erbij te eten. Perfect voor de lente! Kookboekenschrijfster Janneke Philippi heeft honderd recepten verzameld en gebundeld en wij mogen 5 exemplaren van haar nieuwe boek weggeven. Doe mee en win!

Janneke Philippi is kookboekauteur en foodstylist. Voor delicious. maakt zij elke maand simpele en snelle recepten. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte ze meerdere kookboeken die ook in het buitenland worden uitgegeven. In Salade geeft Janneke ruim 100 uitnodigende recepten: groentesalades, salades met granen en méér. Ook de bijpassende toppings, dressings en broodjes ontbreken niet.

salade-borlottibonen-janneke-delicious

Wil je alvast aan de slag met de recepten uit het boek? In ons gloednieuwe nummer (nummer 3, Italiaanse winterkeuken) mochten we alvast een aantal geweldige recepten uit het boek delen!

winactie-salade-boek-janneke-delicious
SALADE, Uitgeverij Nijgh & van Ditmar, € 24,99
Je koopt SALADE bij de boekhandel of online

Maar je kunt ‘m ook winnen! Meedoen? Vul dan onderstaand winformulier in en wie weet ligt 1 van de 5 exemplaren binnenkort bij jou op de mat. 

Deze winactie loopt t/m 24 april 2019 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail.


BEELD SERGE PHILIPPI

salade-janneke-winactie