nr.1 foodmagazine

WIN: een diner voor 2 bij restaurant de Jong in Rotterdam

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Chef op een missie Samuel Levie en chef Jim de Jong uit Rotterdam gingen mee op een garnalenboot. Want voor de kust van Rotterdam zwemmen volop Hollandse garnalen. En laten wij daar nu net dól op zijn.

In de nieuwe delicious vind je 5 heerlijke recepten met deze kleine smaakmaker. Gepeld of met huid en haar doen de chefs ze in de olie, spaghettisaus, salade of in een klassieke garnalencocktail. Met hun unieke zilt-zoete smaak en fijne structuur zijn de Hollandse garnalen super veelzijdig.

Maar er is meer! In samenwerking met het Nederlands Visbureau mogen wij namelijk een exclusief diner voor 2 bij restaurant de Jong in Rotterdam weggeven. Waar chef Jim de Jong, die door GaultMillau werd verkozen tot Jonge Topchef van het jaar 2019, de sterren van de hemel kookt. Goed nieuws toch?

Wil jij kans maken op dit diner? Het enige dat je hoeft te doen is het winformulier hieronder invullen en wie weet zit jij binnenkort aan tafel bij restaurant de Jong!

Deze winactie loopt t/m 9 april 2019 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail.