nr.1 foodmagazine

Binnenkort op Netflix: een gloednieuw seizoen van Chef’s Table

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vanaf 22 februari (zet ‘m in je agenda!) kunnen we weer genieten van de prachtige beelden en mooie verhalen van culi-serie Chef’s Table. In dit seizoen wordt, nog meer dan in seizoen 5, de nadruk gelegd op diversiteit en wordt er zelfs ingegaan op seksisme, verslaving en racisme.

Meer Netflix foodseries of -films kijken? Dit zijn onze 5 favorieten

In het nieuwe seizoen worden vier chefs geportretteerd, die stuk voor stuk een bijzonder verhaal met zich meebrengen. Sean Brook die de Zuid-Amerikaanse keuken op z’n kop zette, de beroemde Italiaanse slager Dario Cecchini, Asma Khan, chef van een keuken in Londen die volledig uit vrouwen bestaat en Mashama Bailey, chef van het Amerikaanse restaurant The Grey.

Bekijk hier de trailer:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Kritiek op diversiteit
De serie kreeg bij voorgaande seizoenen kritiek op de mate van diversiteit in de serie. Er zouden te weinig diverse chefs worden belicht. In het vijfde seizoen luisterden de makers al naar de recensenten, toen was Christina Martínez te zien. Een Mexicaanse immigrante zonder verblijfsvergunning, die desondanks haar eigen restaurant in Philadelphia runt.

Ga jij de nieuwe serie kijken?

BEELD NETFLIX

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Netflix-chefstable-deliciousnederland