nr.1 foodmagazine

5x kickstart ontbijt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Genoeg reden dus om eens uit te pakken met een heerlijke kom pap. Zoet, hartig, kruidig… we hebben het allemaal. We geven je vijf pap recepten waarmee je de dag gegarandeerd goed begint!

Probeer ook eens deze ontbijtwafels met saffraan-venkelroerei en bacon.

pompoenpap

Pompoenpap is een prima begin van de dag! Ontbijtpap hoeft niet altijd zoet te zijn. Je kunt aan havermout ook groenten en een snuf zout toevoegen.

rijstepap met kokos en kardemom

Ready to kickstart this morning? Begin je dag eens met deze bijzondere rijstepap met kokos en kardemomHeerlijk verwarmend en je kunt er de hele ochtend op vooruit.

pap met eieren en spek
pap met eieren en spek - delicious
Eet eens vaker een stevig ontbijt met pap. Superlekker en supergezond! Havervlokken zijn in feite geplette graankorrels, dus hartige pap met eieren en spek is helemaal geen gek idee. Pap hoeft niet altijd zoet te zijn!

havermoutpap met amandelmelk
havermoutpap
Deze heerlijke, kruidige havermoutpap met amandelmelk en en gember zit boordevol goeds. Binnen een kwartier zet jij een kommetje power ontbijt op tafel.

roggepap met hazelnootcustard
roggepap delicious.
Goed plan: begin de dag met een stevige roggepap met hazelnootcustard en vanille-abrikozen. Als je de vanille-abrikozen en de hazelnootcustard van tevoren maakt, ben je zo klaar met deze kom vol energie!

roggepap-delicious