nr.1 foodmagazine

5x kickstart ontbijt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Genoeg reden dus om eens uit te pakken met een heerlijke kom pap. Zoet, hartig, kruidig… we hebben het allemaal. We geven je vijf pap recepten waarmee je de dag gegarandeerd goed begint!

Probeer ook eens deze ontbijtwafels met saffraan-venkelroerei en bacon.

pompoenpap - delicious

pompoenpap

Pompoenpap is een prima begin van de dag! Ontbijtpap hoeft niet altijd zoet te zijn. Je kunt aan havermout ook groenten en een snuf zout toevoegen.

>> naar het recept

rijstepap kokos kardemom | delicious

rijstepap met kokos en kardemom

Ready to kickstart this morning? Begin je dag eens met deze bijzondere rijstepap met kokos en kardemom. Heerlijk verwarmend en je kunt er de hele ochtend op vooruit.

>> naar het recept 

pap met eieren en spek-delicious

hartige pap met eieren en spek

Begin de dag goed en eet eens vaker een stevig ontbijt in de vorm van pap. Superlekker en supergezond! Havervlokken zijn in feite geplette graankorrels, dus hartige pap met eieren en spek is helemaal geen gek idee.

>> naar het recept 

havermout met amandelmelk

havermoutpap met amandelmelk

Deze heerlijke havermout met amandelmelk en en gember zit boordevol goeds. Binnen een kwartier zet jij een kommetje power ontbijt op tafel. 

>> naar het recept 

roggepap-delicious

roggepap met hazelnootcustard en vanille-abrikozen

Goed plan: begin de dag met stevige roggepap met hazelnootcustard en vanille-abrikozen. Als je de vanille-abrikozen en de hazelnootcustard van tevoren maakt, ben je zo klaar met deze kom vol energie!

>> naar het recept

roggepap-delicious