5x recepten voor de lekkerste burgers

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een knapperig broodje, een sappige burger en royale toppings: van hamburgers krijgen wij nooit genoeg. Het moment dat je de eerste hap neemt en een ware smaaksensatie beleeft… Zo lekker! We geven je daarom 5 recepten voor de lekkerste burgers. 

Frietje erbij? We geven je tips voor de meest knapperige friet!

burger met bacon shiitake - delicious

burger met bacon & shiitake

Deze flinke burger met bacon bestaat uit stevige bouwstenen: knapperige bacon, paddenstoelen en broccoli met knoflook. En uienringen, ketchup en augurken ontbreken natuurlijk ook niet.
5x de lekkerste hamburgers voor meer kookinspiratie!

>> naar het recept 

pikante visburger met venkel | delicious

pikante visburger met venkel

Eens een andere burger proberen? Deze pikante visburger is gemaakt met schelvis uit de Noordzee. Muhammara zorgt voor extra pit en is gemaakt van paprika, granaatappel en walnoten.

>> naar het recept 

zalmburgers-delicious

mini-zalmburgers met kool, paprika en dillecrème

Creëer een doordeweeks feestje aan tafel met deze mini-zalmburgers. Kinderen zijn dol op deze burgers die boordevol goede vetten en vitaminen zitten.
Liever een ander visje? Probeer dan deze pikante visburger met schelvis.

>> naar het recept 

bietenburgertjes met truffelsaus - delicious

bietenburgertjes met truffelsaus

Met deze feestelijke bietenburgers zal niemand aan tafel die hamburger missen! Maak je burger vegan door kokosyoghurt, vegan mayo en een écht vegan broodje te gebruiken.
Nog zo'n feestelijk vega voorgerecht: witlof met romescosaus en geroosterde hazelnoot.

>> naar het recept 

Satéburger met sperziebonen - delicious

satéburger met sperziebonen en honing-kokospinda’s

Echt verrukkelijk op deze satéburger: zoetzure sperziebonen. Kook de sperziebonen een dag eerder beetgaar en doe ze in een (weck)pot. Schenk er een warme marinade van gelijke delen wittewijnazijn en suiker over en laat de bonen afkoelen. Zet ze minstens 12 uur koel weg om te marineren. Maak ook eens deze heerlijke lamsburger van Janneke Philippi!

>> naar het recept 

Satéburger met sperziebonen - delicious