nr.1 foodmagazine

Brandy Alexander

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deze brandy alexander met cognac, crème de cacao en room is heerlijk. De room maakt de cocktail lekker romig en de crème de cacao geeft ‘m wat zoets.

Liever een cocktail zonder alcohol? Probeer deze rosemary’s peach!

brandy alexander

drankje (1 persoon)

30 ml cognac
30 ml crème de cacao
20 ml room
om te garneren: versgeraspte nootmuskaat
ook nodig: ijsblokjes

Schenk de cognac, crème de cacao en room in de beker van een cocktailshaker.

Vul de beker met ijsblokjes, doe de andere helft van de shaker erop en shake hard.

Fine strain de cocktail in het glas. Garneer met wat versgeraspte nootmuskaat.

Bereiden 5-10 min.

Methode: shaken
serveren in: martiniglas

RECEPTEN & BEREIDING TESS POSTHUMUS FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE STYLING JET KRINGS

brandy alexander delicious.