nr.1 foodmagazine

 pizzaspiraaltjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje update… Kortom: het ideale hapje!

Probeer ook eens deze 6 overheerlijke groentepizza’s

pizzaspiraaltjes

hapje (8 stuks)

100 g fijngesneden snijbietblad
150 g ontpitte gehalveerde olijven
100 g salami
200 g gemengde geraspte kaas
5 el fijngesneden basilicumblaadjes
180 g zongedroogde tomaatjes op olie
45 g pijnboompitten
1 pak koelvers bladerdeeg
Melk

Verwarm de oven voor op 190°C.

Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.

Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.

Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met
bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.

Bak ze in ± 35 min. goudbruin.

Bereiden ± 20 min. / oven ± 35 min.

RECEPTEN LUCY BUSUTTIL, TRACY RUTHERFORD, MIRANDA PAYNE, ALISON ADAMS, KATRINA ADAMS FOTOGRAFIE GUY BAILEY, JEREMY SIMONS STYLING MICHELLE NOERIANTO, KRISTEN WILSON BEREIDING KERRIE RAY, JOHN HENSELER, LUCY BUSUTTIL BEWERKING DOSIA BREWER

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

pizzaspiraaltjes-delicious