nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: WILD

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uitpakken met een feestelijk kerstmenu? Wij geven je een wildmenu met aardpeerpuree met eendenborst, gevulde kwartel, salade van gepekelde rodekool en een goddelijke gezouten truffelreep!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons feest kerstmenu!

Voorgerecht

aardpeerpuree-delicious.

aardpeerpuree met mascarpone, eendenborst met specerijen, cantharellen en cress

Strooigoed geeft gelaagdheid en een extra wow-gevoel. Zoals shiso-blaadjes de specerijen van de eend versterken en de romige puree een frisse bit geven!
En toe: paris-brest met chocolade-hazelnotenroom.

>> naar het recept

Hoofdgerecht

gevulde kwartel - delicious

kwartel gevuld met quinoa, granaatappel en amandel

Kwartel op je menu geeft kerst een chic tintje. Vul ze met quinoa, amandelschaafsel en mooie rode granaatappelpitjes en zet ze 20 min. in de oven. Easy does it!

>> naar het recept

Bijgerecht

salade gepekelde rodekool-delicious

salade van gepekelde rode kool met roquefort

Gepelde kool, we zijn er gek op! In salades past gepekelde kool ook erg goed; het geeft bite én een hartige smaak.

>> naar het recept

Nagerecht

gezouten truffelreep-delicious

gezouten truffelreep met amarene kersen en karamelnoten

Zout en chocolade blijft een magische combinatie! Wij geven je deze gezouten truffelreep met amarene kersen & karamelnoten.

>> naar het recept

aardpeerpuree-delicious.