nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: GLUTENVRIJ

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar inspiratie voor je kerstdiner, maar eet je glutenvrij? Wij geven je een overheerlijk glutenvrij menu met dungesneden heilbot, rodekool steaks, gevulde kwartel en of mee af te sluiten een feestelijke kersen-vlierbloesemtaart zonder bloem!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons Italiaans kerstmenu!

Voorgerecht

dungesneden heilbot-delicious.

dungesneden heilbot met pistache, venkelgroen, pistache-olie en limoen

Strooisels geven vooral veel smaak of halen de smaak van een ingrediënt juist naar boven, voegen extra crunch of juist iets zachts toe aan gerechten. Deze heerlijke dungesneden heilbot heeft strooisels van pistache, venkelgroen en limoen.

>> naar het recept

Hoofdgerecht

steaks van rodekool | delicious

rodekool steaks, gerookt, gemarineerd en geroosterd

Gestoofde rodekool met appeltjes kent bijna iedereen. Toch komt de pittige smaak van de kool beter tot z’n recht als je dikke plakken rookt, pekelt én roostert. Het resultaat is ‘n tikje rokerig, fris-zuur met knapperige buitenste bladeren.

>> naar het recept

Hoofdgerecht

kwartel gevuld met quinoa, granaatappel en amandel

kwartel gevuld met quinoa, granaatappel en amandel

Kwartel op je menu geeft kerst een chic tintje. Vul ze met quinoa, amandelschaafsel en mooie rode granaatappelpitjes en zet ze 20 min. in de oven. Easy does it!

>> naar het recept

Nagerecht

kersen-vlierbloesemtaart-delicious

kersen-vlierbloesemtaart zonder bloem

Polenta en amandelmeel geven een volle smaak aan de mooie, hoge cake die je versiert met room en kersen. Een prachtige showstopper die ook nog eens binnen no time in de oven staat!

>> naar het recept

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

gevulde kwartel - delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!