nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: FONDUE

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat is er feestelijker dan een pan dampende gesmolten kaas waar iedereen aan tafel een vorkje brood in steekt? Wij geven je een kerstmenu met een Zwitserse fondue, een ruige chocoladefondue, een overheerlijke witlofsalade en mini-foccacia om te dippen!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons feest kerstmenu! 

Bijgerecht

witlofsalade delicious.

salade van witlof met schapenkaas & peer

Dat tikje bittere van lof, de pittige kaas, zoete peer plus de bite van pompoenpitcrunch… deze salade is een smaakexplosie!
Probeer ook eens de gekaramelliseerde witlof met peer en scharrelspekjes!

>> naar het recept

Bijgerecht

foccacia met tijm-delicious

mini-foccacia met rozemarijn

Deze mini-foccacia met rozemarijn is het ideale bijgerecht. Heerlijk bij bijvoorbeeld salade, soep of een smeuïge kaasfondue!

>> naar het recept

Hoofdgerecht

klassieke Zwitserse fondue-delicious

klassieke Zwitserse fondue

Wat is er fijner dan een pan dampende gesmolten kaas waar iedereen aan tafel een vorkje brood in steekt? We geven je een klassieke Zwitserse fondue met appelcider!

>> naar het recept

Nagerecht

ruige chocoladefondue delicious.

drie kleuren chocoladefondue

Succes gegarandeerd met deze drie kleuren chocoladefondue. De witte chocofondue krijgt een extra kick door een scheutje sinaasappellikeur. De melk variant geef je een twist door een vleugje kaneel en de pure chocoladefondue maak je lekker kruidig door een snufje kruidnagel.

>> naar het recept

ruige chocoladefondue delicious.