KERSTMENU 9: FONDUE

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat is er feestelijker dan een pan dampende gesmolten kaas waar iedereen aan tafel een vorkje brood in steekt? Wij geven je een kerstmenu met een Zwitserse fondue, een ruige chocoladefondue, een overheerlijke witlofsalade en mini-foccacia om te dippen!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons feest kerstmenu! 

bij: salade van witlof, schapenkaas, peer, rozijnen en pompoenpitcrunch
witlofsalade delicious.
Dat tikje bittere van lof, de pittige kaas, zoete peer plus de bite van pompoenpitcrunch… deze salade is een smaakexplosie!

bij: mini-foccacia met rozemarijn
foccacia met tijm delicious.
Deze mini-foccacia met rozemarijn is het ideale bijgerecht bij een smeuïge kaasfondue! Stukje brood op je vorkje en dippen maar!

hoofd: klassieke, Zwitserse fondue
klassieke Zwitserse fondue delicious.
Daar is ‘ie dan: de kaasfondue. We geven je een klassieke, Zwitserse fondue met appelcider, gruyère, vacherin Fribourgeois en vacherin mont d’or!

na: drie kleuren chocoladefondue
ruige chocoladefondue delicious.
Succes gegarandeerd met deze drie kleuren chocoladefondue. De witte chocofondue krijgt een extra kick door een scheutje sinaasappellikeur. De melk variant geef je een twist door een vleugje kaneel en de pure chocoladefondue maak je lekker kruidig door een snufje kruidnagel.

ruige chocoladefondue delicious.