KERSTMENU 11: WILD

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uitpakken met een feestelijk kerstmenu? Wij geven je een wildmenu met aardpeerpuree met eendenborst, gevulde kwartel, salade van gepekelde rodekool en een goddelijke gezouten truffelreep!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons feest kerstmenu!

voor: aardpeerpuree met mascarpone, eendenborst, cantharellen en cress
aardpeerpuree delicious.
Strooigoed geeft gelaagdheid en een extra wow-gevoel. Zoals shiso-blaadjes de specerijen van de eend versterken en de romige puree een frisse bit geven!

hoofd: kwartel gevuld met quinoa, granaatappel en amandel
gevulde kwartel - delicious
Kwartel op je menu geeft kerst een chic tintje. Vul ze met quinoa, amandelschaafsel en mooie rode granaatappelpitjes en zet ze 20 min. in de oven. Easy does it!

bij: salade van gepekelde rode kool met roquefort
salade gepekelde rodekool delicious.
Gepelde kool, we zijn er gek op! In salades past gepekelde kool ook erg goed; het geeft bite én een hartige smaak.

na: gezouten truffelreep met amarene kersen en karamelnoten
truffelreep delicious.
Zout en chocolade blijft een magische combinatie! Wij geven je deze gezouten truffelreep met amarene kersen en karamelnoten. 

aardpeerpuree-delicious.

Meer artikelen

aardappel- bonensalade met geitenyoghurt

  aardappel-bonensalade met geitenyoghurt Aantal 4 | hoofdgerecht | | familietijd | hollands | Janneke Philippi kookt zoveel mogelijk met seizoensgroenten van het land. Deze