nr.1 foodmagazine

7x feestelijke voorgerechten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Je weet wat ze zeggen: de eerste indruk is altijd het belangrijkst! Het voorgerecht zet een belangrijke toon voor de rest van het menu. Wij geven je zeven feestelijke voorgerechten waarmee de eerste indruk meer dan goed zal zijn!

Meer feestelijke gerechten? Bekijk ons feest kerstmenu!

pijlinktvis met chili-limoenolie | delicious

geroosterde pijlinktvis met chili-limoenolie

De perfecte opening voor een feestelijk diner is dit gerecht met geroosterde pijlinktvis. Serveer het met frisse chili-limoenolie.

>> naar het recept 

steak tartaar op z’n aziatisch | delicious

steak tartaar op z’n aziatisch

Deze steak tartaar is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse keuken en de rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten!

>> naar het recept

mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak delicious.

mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

Deze gouden soep combineert mediterrane en midden-oosterse smaken, die precies passen bij de romige, zilte mosselen!

>> naar het recept

hert met druiven delicious.

hert met druiven-walnootdressing en bietensalade

De volle smaak van hert wordt heerlijk in balans gebracht door de frisse druiven walnootdressing. Super feestelijk voor kerst. Maar ook heerlijk wanneer je gewoon eens zin hebt om uit te pakken.

>> naar het recept

sushiterrine met spicy zalm

Maki (rolletje), temaki (kegeltje), urmaki (inside-out)… Je hebt ze vast wel eens gezien bij het sushirestaurant of misschien zelf gemaakt. Maar heb je ooit een terrine van sushi gezien? Nou, bij dezen! Geen gedoe met rolmatjes, want deze megasushi gevuld met vis en groenten maak je heel easy in een cakeblik.
En als toetje: groene-thee-ijs!

>> naar het recept 

poffertjes-delicious

geitenkaaspoffertjes met zalm, hangop en bieslookolie

Kippensoep, draadjesvlees, hazenpeper, stoofpeertjes, Haagse bluf… snak je ook af en toe naar een écht Hollandse klassieker? Wij verzamelden 11 favorieten en maakten er moderne versies van. Dit keer: poffertjes met geitenkaas en bieslookolie. Begin liefst al de avond ervoor, zodat de hangop tijd heeft om uit te lekken.

>> naar het recept

pastinaaksoep met peer en amandelstengels - delicious

pastinaaksoep met peer en amandelstengels

Een goede soep wordt een fantastische soep door de juiste smaakmakers en toppings toe te voegen. Bij dit recept voor pastinaaksoep kiezen we voor peer en amandelstengels. Tast toe! Tips voor toppings vind je hier! Gebruik bijvoorbeeld kaas, kokos of kikkererwten!

>> naar het recept

pastinaaksoep met peer en amandelstengels - delicious