nr.1 foodmagazine

sangria amarillo

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deze feestelijke sangria amarillo krijgt een prachtige rode kleur door de frambozenlikeur en grapefruitsap. Stop de sangria in een grote karaf en decoreer met rode aalbessen, citroen en grapefruit!

Probeer ook eens deze grand sangria!

sangria amarillo

drankje (± 6 personen)

1-2 (bio)grapefruits, in schijfjes
1 (bio)citroen, in schijfjes
paar takjes rode aalbessen
750 ml witte wijn (sauvignon blanc, pinot grigio)
150 ml frambozenlikeur
50 ml grapefruitsap
50 ml vers citroensap
ook nodig: ijsblokjes, grote karaf

Vul een grote karaf met ijsblokjes. Voeg de schijfjes grapefruit, citroen en rode bessen
toe.

Schenk de witte wijn, frambozenlikeur, grapefruitsap en citroensap erbij. Roer alles
even kort door.

Zet de karaf klaar met wat glazen vol ijsblokjes en wat extra garneringen in elk glas.

Kies voor de witte wijn liefst een sauvignon blanc of pinot grigio. Of maak het feestelijker met champagne of prosecco. Serveer ijskoude sangria blanca dan in champagneglazen met een schijfje (gedroogde) grapefruit en rode bessen.

Bereiden ± 10 min.

RECEPTEN TESS POSTHUMUS FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE STYLING JET KRINGS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY PRODUCTIE MERIJN TOL

 

sangria amarillo-delicious