KERSTMENU 6: ITALIAANS

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar inspiratie voor een kerstmenu? Wij geven je een Italiaans kerstmenu met feestelijke tomatensoep, ossobuco met venkel, pistachetaart en zelfs een bijpassende klassieke, Italiaanse cocktail.

Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons Frans kerstmenu!

voor: geroosterde-tomatensoep met druiven, walnoot en ricotta
tomatensoep
Een juweel van een soep! Een klassieke Italiaanse tomatensoep is altijd lekker. De geroosterde tros druiven maakt de soep erg feestelijk!

hoofd: ossobuco met verjus, venkel en saffraan
ossobuco
Traditionele ossobuco wordt meestal in een tomatensaus bereid. Onze versie heeft een saus met verjus of witte wijn en venkel.

na: pistachenotentaart met limoncellocrème
Pistachenotentaart met limoncellocrème
Limoncello is een onmisbaar drankje in Italië. Wij maken van de limoncello een heerlijke crème voor op de pistachetaart.

drankje: een oude Italiaanse klassieker: de milano-torino cocktail
cocktail-delicious
Bartender/cocktailspecialist Tess Posthumus mixt altijd de lekkerste cocktails. Dit keer mixt ze voor delicious. een oude Italiaanse klassieker: de milano-torino!

tomatensoep