KERSTMENU 5: VEGA

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar inspiratie voor een vegetarisch kerstmenu? Regelen wij! In dit menu vind je prachtige koolbuideltjes gevuld met geitenkaas, een rijkgevulde salade met wortel en polenta, portobelloquiches en last but not least een panna cotta van witte chocolade met kardamom.

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons easy kerstmenu!

voor: koolrolletjes met citroenrozemarijnlinzen en geitenkaaskoolbuideltjes delicious.
Van grote koolbladeren kun je prachtige buideltjes maken, lekker feestelijk! Je vult ze met citroenrozemarijnlinzen en geitenkaas.

bij: wortelsalade met krokante polenta en pestodressing
wortelsalade delicious.
In deze heerlijke salade zit wortel, krokante polenta, pestodressing en walnoten maken de salade af. De uitgesproken smaken, bijna nootachtig, zijn heerlijk!

hoofd: portobelloquiches met oude kaas
portobelloquiche met oude kaas delicious.
Maak deze kerstquiche met portobello, nootmuskaat en smeuïge oude kaas. Extra fijn: de quiche is perfect om een dag van te voren voor te bereiden.

na: panna cotta van witte chocolade, kokos en kardemom
panna cotta van witte chocolade, kokos en kardemom delicious.
Het dessert is het moment waar iedereen naar uitkijkt. Met deze heerlijke panna cotta van witte chocolade kokos zul je zeker scoren.

wortelsalade-delicious