KERSTMENU 4: EASY

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar kerstinspiratie voor een makkelijk kerstmenu? Wij geven je een easy, maar toch feestelijk kerstmenu met knolselderijsoep met karamelappel, pastinaakmousseline, kip met romige champignonsaus en een heerlijke mascarponemousse om mee af te sluiten.

Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons feest kerstmenu!

voor: knolselderij-bonensoep met chorizo en karamelappel

Er gaat niets boven een dampende kom soep. De heerlijke aardse smaak van knolselderij gaat perfect in deze soep met kruidige chorizo en zoete karamelappel. 

hoofd (vis): pastinaakmousseline met harissagarnalen en kruidenolijfolie

Deze verfijnde stamppot met pastinaak en harrissagarnalen is heerlijk! Romige pastinaak mousseline met het iets pittige van de harrisa!

hoofd (vlees): kip met romige champignonsaus en puree
kip met champignonsaus delicious.
Deze kip combineert heerlijk met de met romige kastanjechampignonsaus. Klassiek, easy en lekker!

na: citroen-mascarponemousse met amaretticrunch
mascarponemousse
We eindigen met deze romige en tegelijkertijd frisse citroen-mascarponemousse. Serveer de mousse in feestelijke glaasjes voor een echt kerstgevoel!

knolselderij-soep-delicious