nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: FRANS

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar inspiratie voor het kerstmenu? Wij geven je een Frans kerstmenu van Alain Caron met makreel met auberginekaviaar, zeebaars met bouillabaisse, bresse-kip en poire d’amour.

Meer kerstinspiratie? Bekijk eens ons klassieke kerstmenu!

Voorgerecht

makreel met aubergine en amandelen | delicious

makreel met auberginekaviaar en amandelen

Chef-kok Alain Caron maakt voor ons een heerlijke makreel met auberginekaviaar. Alain: ‘Nederland heeft zo’n rijkdom aan producten, jullie hebben zo veel!’

>> naar het recept

Hoofgerecht (vis)

zeebaars & schaal- en schelpdieren-delicious

zeebaars & schaal- en schelpdieren met saus van bouillabaisse

Chefkok Alain Caron maakt voor ons een zeebaars en schaal- en schelpdieren met saus van bouillabaisse. Een klassiek Frans gerecht met saffraan, sinaasappel en venkel!Je kunt de bouillabaisse 1 dag van tevoren maken.

>> naar het recept

Hoofdgerecht (vlees)

suprême van bresse-kip met purée robuchon met truffel-delicious

suprême van bresse-kip van Alain Caron

Chefkok Alain Caron maakt voor ons deze suprême van bresse-kip met romige purée robuchon en zwarte truffel.

>> naar het recept

Nagerecht

poire d’amour-delicious

poire d’amour

Poire d’amour: peer met liefde. Alain Caron maakt voor ons deze heerlijke peer met lavendel, steranijs en lavendel. Alain: ‘in eten moet je veel liefde stoppen.’

>> naar het recept