5x prachtige showstop taarten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Dit is de tijd van het jaar om iedereen om je heen, en uiteraard jezelf, te verwennen! We geven je ter inspiratie vijf prachtige showstoppers. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook geweldig!

Meer inspiratie? Bekijk ook eens onze 3x tarte tatin met een twist!

kersen-vlierbloesemtaart zonder bloem
kersen-vlierbloesemtaart zonder bloem delicious.
Polenta en amandelmeel geven een volle smaak aan de mooie, hoge cake die je versiert met room en kersen. Een prachtige showstopper die ook nog eens binnen no time in de oven staat!

schwarzwalder wafeltaart met anijsroom en cranberrycompotewafeltaart
Een mooie toren van chocoladewafels met laagjes anijsroom en cranberrycompote. Voor de wafeltaart heb je ons snelle wafelbeslag nodig. Dit is een basisbeslag wat je binnen een kwartier maakt. Nog beslag over? Het is heel geschikt om gul te beleggen met zoete én hartige smaakmakers.

kersen-chocoladecrèmetaart
kersen-chocoladecrèmetaart
Deze kersen-chocoladecrèmetaart kost even wat moeite, maar je geduld wordt rijkelijk beloond. Een showstopper van formaat!

vienetta met chili
kerstdesserts
Verwacht Oooooh’s en Aaaah’s wanneer je deze gelaagde ijstaart met chocolade en chili aansnijdt. Deze zelfgemaakte viennetta is een echte showstopper!

meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur
meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious
Dé showstopper van de avond? Deze meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur! Laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue, laagje room en fruit… de taart heeft maar liefst 6 lagen en heerlijke chocokrullen on top!

meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious