nr.1 foodmagazine

3x tarte tatin met een twist

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De klassieke tarte tatin met appel en karamel is in één woord geniaal. De perfecte basis dus voor twee zoete én een verrassende hartige variant. Met deze warme taarten kan weinig misgaan en – belangrijker – ze smaken nét zo lekker als ze eruitzien.

Meer tips? Bekijk eens onze 7 ultieme comfortfood tips!

tarte tatin met peren-delicious

tarte tatin met peren, marsepein en chocolade

Bij deze tarte tatin leg je peren op een heerlijke sticky bodem van marsepein en chocolade met zeezout. Mm… om je vingers bij af te likken!

>> naar het recept

tarte tatin met appels, rozijnen en sinaasappellikeur delicious.

tarte tatin met appels, rozijnen en sinaasappellikeur

Probeer deze heerlijke warme tarte tartin met gele rozijnen, appels & sinaasappellikeur. De echte klassieker, maar dan met een frisse hint van citrus. Hij smaakt net zo lekker als dat ‘ie eruit ziet!

>> naar het recept

tarte tatin met sjalotten, spek en tijm delicious.

tarte tatin met sjalotten, spek en tijm

De klassieke tarte tatin met appel en karamel is in één woord geniaal. Wij geven je een heerlijke hartige variant met klassieke Franse ingrediënten, heerlijk gekaramellisseerd in een hartige-zoete taart.

>> naar het recept

tarte tatin met sjalotten, spek en tijm delicious.